Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice ASPAPLAST®

Informare tehnico-economica

Legislatie

Login Form

ASSOCOMAPLAST Italia( cu peste 160 producatori de echipamente, masini si matrite pentru industria de prelucrare a maselor plastice si cauciucului)  a analizat datele ISTAT  cu privire la sectorul de comert exterior pentru primele 3 trimestre 2016 , comparativ cu primele 3 trimestre din 2015. Rezultatul general a fost acela ca importurile continua sa creasca (+8.5%) si exporturile au revenit  la valori pozitive (+1.5%).

“In particular, revenirea exporturilor- care reprezinta un procent important a productiei nationale- este un semnal important pentru producatorii italieni”, a mentionat presedintele ASSOCOMAPLAST, dl Alessandro Grassi, “dupa performantele negative care au caracterizat lunile anterioare. 2015 a fost un an record, cel mai bun pana acum, pentru vanzarile externe facute de producatorii italieni in acest sector. Daca aceasta revenire este confirmatat si in balanta de sfarsit de an, vom vedea valorile generale  demn de a fi retinute!”

Comunicatul original aici.

 

This website uses cookies
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services