Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice

Informare tehnico-economica

Legislatie

Login Form

Pe data de 5 mai 2016 a avut loc  la Bucuresti, sedinta Consiliului Director al Mediterranean Cluster.

Evenimentul, organizat de asociatia ASPAPLAST in colaborare cu PlasticsEurope, a gazduit invitati- membrii ai Consiliului Director ai PlasticsEurope, reprezentanti  - la nivel de presedinti - ai  asociatiilor de profil din tarile membre Mediterranean Cluster, reprezentanti ai companiilor membre PlasticsEurope, precum si alti reprezentanti din domeniul prelucrarii maselor plastice si oficialitati din sector.

Au fost prezenti si reprezentanti ai Oltchim SA, Rompetrol SA precum si ai Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

Materialele prezentate au evidentiat aspecte importante din sector, provocari, planuri si proiecte viitoare, preocupari la nivel european dar si probleme reale cu care se confrunta sectorul de plastic din tarile zonei mediteraneene: statistici cu privire la indicatori economico-financiari ( PIB, rata inflatie, productia industriala, datoria publica a Romaniei raportata la PIB, balanta de plati, productia de produse din materiale plastice , balanta comerciala pentru produse din plastic, productia de materiale plastice in forma primara), preocupari actuale si viitoare ale PlasticsEurope, propuneri – management al deseurilor in regiunea mediteraneana, rezultate ale  intalnirilor  si activitatilor PlasticsEurope, s.a.

Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania, prin dl Cristian Parvan- secretar general, a prezentat situatia mediului de afaceri din Romania, sustinuta de date statistice cu privire la indicatori economici generali, import/export, structura actuala a economiei pe grupuri de companii dar si noi oportunitati in industria de prelucrare a maselor plastice.

Multumim si pe aceasta cale sponsorilor CHORUS ENGINEERING SRL/Bucuresti, PLASTINVEST PROD SRL/Nasaud si PLASTOR SA/Oradea care ne-au sprijinit in organizarea acestei reuniuni.

This website uses cookies
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services