Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice

ARTEM GROUP TRADE & CONSULT in calitate de distribuitor DME in Romania, a organizat in data de 20 februarie 2013 seminarul “ZIUA DME LA BUCURESTI”.

Sustinut de catre dl. Viktor Kovaks, Director DME pentru Europa Centrala si de Est si desfasurat in sala de conferinte Emil Sion din incinta Electromagnetica SA, evenimentul s-a bucurat de prezenta unor companii de renume (Electromagnetica, Ana Mep SDV, Wirquin Romania, Lebario Romania, FMB Plastics, SRU Topoloveni, Componente Auto Topoloveni, UPB-IMST-TCM).

In total au fost 30 de participanti. O surpriza pentru participanti si organizatori a constituit-o echipa de studenti de la UPB coordonata de Dl. Prof. Univ. Constantin Opran care a impresionat prin punctualitate si interesul manifestat.

Au fost prezentate toate categoriile de produse, prin trecerea in revista a sectiunilor specifice de cataloage DME, accentul punandu-se pe aspectele de optimizare a proiectelor de matrite. La final, fiecare companie prezenta a primit un set complet de cataloage DME.

In timpul pauzelor de cafea si a pauzei de pranz, participantii au avut posibilitatea sa ia contacte directe unii cu altii, existand premisele unor colaborari fructuoase in viitor.

Avand in vedere succesul de care s-a bucurat acest eveniment, Artem Group Trade & Consult isi propune sa organizeze pe viitor evenimente similare la Bucuresti si la Timisoara in colaborare cu asociatia Profimatt.

 

1       2

4        5

Magazin mase plastice